Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda tankar

Vad du i ditt vackra huvud tänker,
Det vet nog inte ens Gud
Jag står dock alltid här vid din sida,
Och rör din ljusbruna hud

Du har en smått oroande blick
Den vandrar från det ena till det andra
Genom dina läppar bryter ett litet leende igenom
Ditt hjärtas vägar är jag dömd att för evigt vandra.




Fri vers av Nikudnik
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-02-07 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikudnik

Senast publicerade
Annorlunda tankar
* Se alla