Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var och handlade ägg idag


Barnsliga Känslor

Jag valde att stå kvar i \"min\" kö
Ett passivt val där du prioriterades bort
Jag valde bort din kassa och dig
Så du slapp le åt mig ännu en gång

Jag vet inte om det sved
Men jag är barnsligt glad att jag hittat nån
Nån som värdesätter mig och ser bättre ut än dig.
Hon du fick se vid min sida.

Men det är nog fantasi
Önsketänkande...
Du brydde dig säkert inte alls
Du genomskådade säkert mitt barnsliga behov

Men min fantasi är nyttig för mig
Den får mig att må bra
Den uppfyller mitt behov för hämd
Men varför hämnas på någon som inte gjort något fel?

Barnsligt... jag vet
Men så länge jag får lådsas
Så är det tillräckligt verkligt för mig




Fri vers av Valpskott
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-02-08 01:13



Bookmark and Share


  Diffusiaria
hm..ja välskriven...även om innehållet kändes lite \"elakt\" ?...fast är det känslor så är det ju äkte..
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Valpskott
Valpskott