Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gå på lina över högexplosiv mina

eller att sitta på en krutdurk när det brinner

och hoppas att man hinner

hoppa undan

dra fram livlinan

hala in






Fri vers av Florence Hofvander
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-02-17 18:38



Bookmark and Share


    julia m
Rubriken är bra, gillar det.
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Florence Hofvander