Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den brinnande veken bleknar med tiden

Sorgen hugger i mitt hjärta
Det är hårt att gömma min smärta
Tårar från mina röda ögon flyr
Min existens är en ren tortyr
Livet är en enda lång plåga
Inuti min själ brinner en låga
Den brinnande veken bleknar med tiden
Låt mig dö och vila i friden
Vid handleden droppar blod
Jag gör det här därför att ingen förstod




Fri vers av December
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-09 17:12



Bookmark and Share


  Della K
Jätte sorgligt. :(
Hoppas att ngn förstod sen...

*Kramar om*
2008-07-22

    sötsnö
oj
den här passar
in på mig just nu!
tack
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

December