Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För du duger precis som du är!

Gör ditt bästa,
du duger som du är

Det finns inga måsten,
det finns inga begär

Gör ditt bästa,
ingen tittar på dig
ingen dömer dig

Finn gemenskap
Finn trygghet
Finn alla fem fel
Finn alla lösningar
Finn Dig Själv
utan press
utan förväntningar

För du duger precis som du är!




Övriga genrer av AnnLouise
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-02-10 21:49



Bookmark and Share


    Hannah
Vilken härlig text! Blev glad av att läsa den.
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

AnnLouise
AnnLouise

Mina favoriter
En vän