Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Vän som du ska man vara rädd om
Vän som du finns det inte två av
Vän som du finns där när man är ledsen
Vän som du lyssnar och hjälper mig me goda råd
Vän som du kan man lita på
Vän som bor en bit i från mig kommer alltid finnas till hands
Vän som du skrattar ofta är glad dig delar jag me min humor
Vän som du har man aldrig tråkligt me
Vän som du är jag glad över att känna
Tack vännen att du finns




Fri vers av AnnLouise
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-02-08 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnLouise
AnnLouise

Mina favoriter
En vän