Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör inte ont

jag ser dina oseende ögon
och stelnar vid den stumma utstrålningen

likgiltigheten svalkar
fryser ut
kapslar in
mitt blodfyllda hjärta
upplöses

gör inte ont längre




Fri vers av martta
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-02-11 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

martta