Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behålla min sanning

jag stjäl tid
tid från mina ord
stulna ord
tystnad i mitt huvud
måste vara trogen min sanning
och mot mina ord
viker bara av en aning
lägger mig här en stund
vilar mitt huvud
jag kommer tillbaks
O, ja




Fri vers av choralone
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-02-03 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone