Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt hem nytt liv

nytt
skrämmande
skönt
ensamt
mys
tystnad
rökelse
ljus
värme
jag lever
leva
igen




Fri vers av choralone
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-02-03 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone