Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enkel dikt om just när man har det trevligt med sig själv


kafevärme

te
på Simris
och min bok
med ord
bara jag
plitar
med tusch
just de ord
du nu läser
en dikt
om mys
för sig själv




Fri vers av choralone
Läst 243 gånger
Publicerad 2005-02-03 22:11



Bookmark and Share


  kath
längtar plötsligt till café...
2005-02-12

  karenina VIP
o filosofera för sig själv, det är trevligt! låta tankarna o orden dansa fram... får mig att längta bort från instängdheten här på jobbet o till mitt favoritcafé!
2005-02-07
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone