Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren som togs ut i förskott

om att ta ut våren i förskott
gör vi inte alltid så?
även i januari
nåväl, i slutet
men idag kändes det så
det är underbart
solen i ansiktet
mer folk ute än vanligt
ger mig kraft
och ork
att ta februari
och mars
lättare
snirklar mig vidare
genom dagarna




Fri vers av choralone
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-02-03 22:14



Bookmark and Share


  Manal
Håller med dig. en text som får en att l'ängta till våren
2005-02-17

  kath
Ja, lite tidig vårstämmning hjälper långt.
2005-02-12
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone