Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men dom förstår inte...



Det bor en blind kvinna i vårt kvarter...
Att endast ett par glasögon och en pinne kan lura folk så fatalt mycket.
Det handlar inte om att se med fingrar..
Mellan hennes fingrar slinker en efter en. Handfallna utan att ens veta om det.
Flickan är inte blind.
Det är bara Guds lille Narr som har kommit för att spela oss ännu ett spratt.




Övriga genrer av CathyaZum
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-02-04 00:40



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Allt är inte som det verkar...nej, det är det inte!
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

CathyaZum