Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidelse

Likt besatt
kysser jag dina händer
och ber för mitt liv.
Om enbart tungan av din eld
hade vidrört mig
skulle jag slukat den
likt det monster jag en gång var.
Men nu...
is o naglar målar döden
på min rygg




Fri vers av CathyaZum
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-31 22:47



Bookmark and Share


  RitaBrunner
brr så kallt!
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

CathyaZum