Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanna :D


lessen

ORD SOM BRÄNNER ORD SOM SÅRAR KLART SOM FAN DE KOMMER TÅRAR




Fri vers av sanna ahlvik
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-12 14:54



Bookmark and Share


  FeliciaTerez
Den Var Bra !!
2007-08-27

  *Camilla*
Denna var bra!
faktiskt, kort
men bra:)
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

sanna ahlvik
sanna ahlvik