Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från 21/9 men stämmer så...........


Skrivkramp

Jag snaskade och frossade
i mig andras litteräraverk.

Jag väntade inte
i två timmar innan
jag börja skriva själv.

Nu har jag fått skrivkramp.




Fri vers av Noel
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-02-04 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noel