Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lavinvarning

Skriket ekade i dalgången

Lavinen dånade ner

Vad lite som kan göra så mycket




Bunden vers (Haiku) av Noel
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-02-04 13:48



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, det är ibland så lite, så lite som krävs...
Tänkvärt!
2005-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Noel