Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag... eller?

Geléhjärtor till tusen.
De du skulle få av mig.

- SURPRISE!!

Men du var inte där.
Du var borta.
För alltid.
Varför åka nu? Varför lämna mig nu?
Nu på alla krossade hjärtans dag.

Skulle inte vi fira?

Champane och hjärtan.
God mat på en fin resturang.

Jag trodde att vi var de som passade ihop.
För alltid.

Men om du inte kommer tillbaka.
Ska jag lära mig.
Jag ska lära mig att sluta älska dig.
Sluta sakna dig.
Sluta gilla dig.

För den sorg du lämmnade kan du aldrig ta tillbaka.
Gelé hjärtor.
De får jag äta upp ensam.
De smakar hat.
Hat och ena halvan sorg.

Jag ska sluta älska dig.
Sluta sakna dig.
Sluta gilla dig.

För det är så jag har lärt mig.




Fri vers av Ida3
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-02-13 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida3
Ida3