Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmisk kärleksförklaring

*
När mina hejdade ord
ekar till Andromeda
Och du känner pulsen av döda känslor

Piska mig med Orions bälte
tills jag ser stjärnor
och kvävs av sanden
på botten av mitt timglas

Dra min kropp i Karlavagnen
-with Arms strong

Begrav mig i ett svart hål
-till Fågelsång

Ett obetydligt steg för mänskligheten
Men ljusår förstort för oss,

Älskling

*




Fri vers av ORDinary
Läst 698 gånger
Publicerad 2007-02-14 11:31



Bookmark and Share


  Jewel_x
Finurlig ... och alldeles underbar! Bra!!
2007-02-25

  Nina V A
Skönt annorlunda och fantasifullt läckra bilder och sammansättningar. Tycker inte du behöver använda versaler alls, annars som sagt, riktigt intressant och bra!
2007-02-23

  Ms Field
Annorlunda och eget vackert! Läckert tema!
2007-02-22

  Ida Karolina Bertilsson
Titeln och bilden gjorde mig tveksam... har ganska mycket new age-skräck.
Men det var riktigt bra skrivet! Fantasifullt.
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

ORDinary
ORDinary