Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev en poet

Och när du frågade mig hur jag kunde klara livet var svaret lätt.
- Jag blev en poet.
En poet med spruckna läppar, trubbat hår och kajalen utsuddad längs ögonen.
Kniven var min penna, blodet var mitt bläck och huden var mitt papper.
Jag skrev iväg allt det onda och klarade av livet.




Fri vers av Förlorade Frida
Läst 686 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-14 18:57



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Glad är jag att vara den hundrade läsaren, gladare hade jag varit om jag varit först. Detta var storartat. Jublar. B-märker och applåd.
2007-08-04

  Merrlina
älskar denna
2007-05-22

  Om_öj_lig
det du diktar och förmedlar
är en värld jag med dej delar...

kram min diktarsyster!
2007-02-15

  Merrlina
shiit va vacker
bokmärkt
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Förlorade Frida