Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan snurra genom livet lillasyster

Och så snurrade vi oss trötta till Håkan Hellströms melodier.
Du var liten och jag var stor.
Du låtsades ramla och jag hjälpte dig upp, var så söt och hade inga problem.
Bara snurrade och ramlade, snurrade och ramlade.
Jag hjälpte dig upp varje gång, precis som jag alltid ska göra.
Hjälpa dig upp när du har ramlat.
Stoppa dig när du är på väg att falla.
Jag ska snurra med dig i livets karusell du lilla syster, jag ska snurra med dig genom livet.
Vi kan hålla balansen tillsammans, du och jag, lilla lillasyster.




Fri vers av Förlorade Frida
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-02-14 21:39



Bookmark and Share


  Lillali
Jätte, jätte fint skrivet. Påminner mig om mig och min lilla syster. Med åren så har hon också blivit stor och det har faktiskt hänt att hon har fått hjälpa mig upp också:)
2007-02-14

  Merrlina
härligt dikt man
känner samhörighet
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Förlorade Frida