Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken

Du öppnar upp ditt hjärta för någon,
sen får man känna hur det slits upp ännu mer
och sen bara lämnas öppet och sårbart

Hur kan man lära sig att lita på någon
när man vet att man antagligen kommer
att bli sviken efter ett tag?




Fri vers av Alexius
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-02-15 18:12



Bookmark and Share


  brainwashed
känner igen mig, bra och enkel :) (keep up the good work)
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Alexius
Alexius