Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En typ.. Någorlunda kass dikt till min älskade pojke. Behöver verkligen dig älskling..


Jag behöver dig

Du tog min hand och ledde våran dans
Likt en fjäril över den gröna ängen
Vi tog en vals i drömmarnas land
Och smekte sorgen av mitt sinn

Låt oss bestiga det berg av mardrömmar
Låt oss övervinna det som håller oss tillbaka
Min åtrå till dig kommer aldrig slocka
Ty jag aldrig kommer sluta älska dig

Låt mig ta det sista steget med dig

I ett land av illutioner och drömmer
I en stad av dimma och smuts
I en värld av bekymmer och sorg
Där lever jag i solsken med dig vid min sida

Jag vet att jag kan springa
Jag kan döda mitt inre
Men jag slutar inte älska dig
Jag slutar inte hålla i dig

Låt mig få gråta i din famn
Medan regnet piskar emot rutan
Låt mig få hålla din hand
Medan vinden ilar

Jag vill kämpa mig igenom mitt liv med dig vid min sida




Fri vers av Marro
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-02-15 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marro
Marro

Senast publicerade
Simon
Jag behöver dig
* Se alla