Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om handlingsförlamning


Gör gjort av det tänkta

...

Punkterna hänger i luften
som vålnader av outtalade ord

Tala är silver och tiga är guld
säger dom

Min rikedom består dock endast
av ensliga timmar med miljoner av tankar

Hög tid sluta vänta, gör gjort av det tänkta
sjunger dom

Jag instämmer tyst




Fri vers av Vålnad
Läst 640 gånger
Publicerad 2007-02-15 22:16



Bookmark and Share


    NewDeer
men det är ju så sant... du skriver jättebra bror :)
2007-02-18

    *Zenobia*
Mycket bra. Inspirerad av någon eller något ?
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Vålnad