Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång var det faktiskt Vi.

jag saknar då det en gång var vi
Då det fanns varken lycka eller olycka
Då våra korsade vägar krossades
och broar blev till sand


du brände upp mig
men askan finns fortfarande kvar




Fri vers av Johanna Almgren
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-17 22:39



Bookmark and Share


    carimba
de två avslutande raderna etsar sig fast
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Almgren
Johanna Almgren