Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte


Everytime

Det som alltid står bakom
och jag lovar väcka mig bara inte
nu som vi trodde på livet med en
barbie i handen och min mamma
gillade aldrig dig.

16 är ingen livstid och jag
slutade leva ett liv i en evig
dödsjakt för hey sluta förneka
de nu, jag kommer också
bli arton.

Bara att jag hunnit med så
mycket mer än dig och sett
varenda botten på alla din
jävla flaskor folk säger att
kärlek inte är riktig för de
under 15

om ni glömmer bort det
någongång.

Mogen säger dem och jag
har tagit mitt ansvar; men
glöm aldrig då när jag låg
sist kvar efter er badrumsgolv
men jag blev aldrig som er
efter jakten på varenda
jävla rus och döda tiden
döda oss.

Lögner äter upp oss inifrån
och drogdöda ögon från
13 åringen i ditt vardagsrum
en gång är ingen gång 2 är
en evighet smutsen tvättas
aldrig bort.

Som avtrycken efter alla
g(l)ömda år döda smärtan
med din köpta lycka så
långt vi kan nå, så högt
vi kan gå.

Smärtan utan dig blev aldrig
samma som smärtan av att
klistra ihop ett kaos och pulvret
spolades ner på toaletten.

Men;
glöm aldrig 2003




Fri vers av Asif
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-02-18 16:28



Bookmark and Share


  brainwashed
JÄTTEBRA :D
bokmärke.
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Asif

Senast publicerade
Everytime
* Se alla