Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


I kvinnans harem


i kvinnans harem

står de alla i givakt

 

batteridrivna




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 541 gånger
Publicerad 2007-02-19 11:49



Bookmark and Share


    Rimsmeden
Dina treradiga räddar dagen!
Kul att läsa!
:=))
2007-03-05

  Agnes
*ha ha*

Din text får mig att minnas en rolig liten händelse för många år sedan. Jag var hemma hos en väninna å fikade och våra barn (8-års åldern) lekte. Plötsligt kom barnen in i köket och hennes son frågade om de kunde ta några R6-batterier eftersom en leksak slutat funka. Njaä.. vi har nog inga hemma, svarade min väninna.
Jo, men vi kan väl ta de här, svarade sonen upprymd och tog fram en dildo i ena handen och dess batterier i den andra!

Din senryu får mig att skratta lika gott och länge nu som då den gången.
2007-02-19

  Mike
En kul och fyndig text! väldigt härlig läsning.
2007-02-19

    prana
hört talas om Duracell? Finns nog batterier där som passar till ...
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP