Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


I mannens harem


i mannens harem

står de alla på sin vakt

 

mormonlotteri




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-02-19 12:06



Bookmark and Share


    Rimsmeden
Har mannen flera...
frågar skrattande:=))
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP