Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Den Saknad Jag Känner,
Mina Tankar Den Bränner,
Vill Bara Hålla Dig I Min Famn,
Bara Få Viska Ditt Namn,
Vill Känna Ditt Hjärta Slå,
Ingen Smärta Du Ska Få,
Vill Inte Låta Dig Gå.
Det Ända Jag Ska Säga,
Är Att Du Är Min Låga,
Att Du Är På Väg Att Såga Mitt Hjärta Isär,
Snälla, Ta Bort All Denna Smärta,
Från Mitt Hjärta.,
Kom Till Mig,
Det Är Här Du Hör Hemma,
Att Du Inte Vill Ha Mig Kan Inte Stämma.,
Snälla, Säg Mig,
Kommer Jag Någonsin Att Få Krama Dig Igen?,
Dig Kommer Jag Föralltid Att Vara Trogen,
Det Här Är En Av Alla Mina Känslor.,
Det Är Dig Jag Saknar,
Hoppas Du Finns Där För Mig När Jag Vaknar!




Fri vers av hagglund
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-02-19 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hagglund
hagglund