Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan utan leende

Ingen ser vad som sker
Ingen ser när de sker
Ingen hör när de sker
Ingen vet vad som sker

Flickan verkar glad
Men hon hatar sitt liv
Flickan utan leende
De brukar hon kallas
Flickan utan liv
De är hon

Hon med den svarta sminkningen
Hon med dom svarta kläderna
Hon med oborstat hår
Hon med randiga armar

Flickan är ledsen
Alla tror hon är glad
Flickan som vill dö
Alla tror hon har en framtid
Flickan som skriver poesi
Alla tror hon kommer på allt
Men sanningen är att
Flickan skriver om sitt liv
Ur ett annat perspektiv

Hennes musik är deppig
Dyster HipHop från frizon
Hennes musik är mörk
Marilyn Mansons svarta texter
Hennes musik slår fram tårar
Evanescences väl dolda budskap

Flickan utan leende
Hon kommer aldrig leva ett normalt liv
Flickan utan leende är retad
Clownen har hon fått höra
Flickan utan leende känner sig ensam
Hon har många vänner men känner sig ensam
Flickan utan leende är älskad
Vi älskar dig säger hennes kompisar men hon hör ej
Flickan utan leende heter TJ




Övriga genrer av Marilyn Manson
Läst 481 gånger
Publicerad 2007-02-21 21:47



Bookmark and Share


  Lollan_
Åh, jag blir helt berörd! Den verkligen stämplar fast vartenda ord. Och den här texten är så jäkla stark, underbart bra och sorglig och nu tycker jag den här är bättre än bäst. Du skriver ju helt jättebra ju! Första andra tredje fjärde femte sjätte stycket. Jag gillar allt! Du har skrivit och delat upp det så fint. Det är så bra. Så perfekt! Samtidigt är det ju om en hemsk sak, och du ska inte känns såhär. Men åh vad vackert du skriver! Jag älskar \'flickan\' raderna och \'ur ett annat perpektiv\' och det. Det är så... BRA!
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Marilyn Manson