Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre död än levande

Jag kommer aldrig mer kunna älska
Jag önskar att du inte lämnat mig så
Varför gjorde du de?
Jag har aldrig fått nåt svar...

Jag älskar dig fortfarande
Jag får skuldkänslor när jag är med nån annan
Du var allt jag gråter när jag tänker på dig
Du var ju hela mitt liv

Kommer jag någonsin kunna leva utan dig?
Jag vill bara dö för jag vet att de aldrig mer blir vi
Vad ska jag göra du vill inte ha med mig att göra
Jag har en ångest så stor

Jag försökte gå vidare vet du vad som hände?
De tog slut efter två dagar
Jag tänkte bara på dig
Jag älskar dig än snälla kan vi inte prata...

Hellre död än levande
Hellre kall än varm
Hellre nu än sen
Hellre sjuk än frisk

Jag vill aldrig mer leva inte utan dig
Jag saknar dig så jävla mycket
Om du bara förstod
Förlåt mig....




Övriga genrer av Marilyn Manson
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-04-16 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marilyn Manson