Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad

Flickan vet inte vad hon ska göra
Hon gråter hon skär
Hon tror hon har förlorat den enda hon älskar
Flickan säger kärlek betyder inget
Flickan påstår hon är ett monster

Det finns inget att göra hennes liv är över
Hennes Kalle övergav henne
Gjorde han de för han var tvingad?
Gjorde han de för han ville?
Flickan är förvirrad

Hon försökte förgäves få honom tillbaka
Hon bad på sina bara knän
Men han ignorerade henne
Det sista han sa var jag älskar dig(L)
Men gör han verkligen de?

Har han nån gång brytt sig?
Var allt ett spel?
Så många obesvarade frågor
Flickan tar fram kniven hon skär
Det blir djupt hon blir glad

Den enda sanna lyckan är döden
Döden är den enda som älskar en
Döden är den enda sanna vännen
Om flickan dör kommer dom återförenas
Den enda hon älskar är döden

Döden är enda sanna kärleken!!!




Övriga genrer av Marilyn Manson
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-04-05 19:47



Bookmark and Share


  Lollan_
nej lägg av!
Du ska inte gå och dö du ska kämpa och skita i den där killen och leva ditt liv!
Texten är sorglig för sorglig.
Kram
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Marilyn Manson