Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett farväl som inte innebär någon brytning. Silverhjärtat ska förmedla känslan av kärleken mellan dem.


Silverhjärtat på bordet!

Silverhjärtat!

Det ligger ett silverhjärta på bordet,
och bredvid står det en kopp kaffe.

Du kommer och kysser mig farväl.
Vem vill skiljas en dag som denna?

Silverhjärtat ligger kvar på bordet,
och bredvid står det en kopp kaffe.




Fri vers av persdotter
Läst 139 gånger
Publicerad 2007-02-22 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

persdotter