Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för jag är fortfarande broken-hearted.


För du är den jag vill ha.

\"det var som om allt bara dog, och jag slutade tänka på dig.\"
Det var så du sa, och fuck vad den sved.




Fri vers av flourtanten
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-02-22 14:16



Bookmark and Share


    sister band-aid knees
älskade du. är du bra eller? den här känns. mest för dig.
puss!
2007-02-22

  joss
efter att ha läst igenom den korta texten ett par gånger har jag kommit fram till att den är underbart bra. det gör ju så ont att höra sånt! mycket bra skrivet med så få ord
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

flourtanten