Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har frågerna, men ingen har svaren


försöker

jag försöker att inte jämföra mig med andra
men den tanken slår mig ofta ändå
känns som att jag lever på vågor
men ändå så har jag tusen frågor

jag försöker hitta glöden
men jag tar mig en tyst minut..
...tror jag ens på öden?
kommer det vara såhär ändå tills döden?






Fri vers av bortblåst
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-02-22 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bortblåst