Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en mening med allt, trots att det börjar helt fel ibland.


Navigeringsmening


Felsteg blir spikrakt
snedsteg i rätt riktning med
ödets GPS




Bunden vers (Haiku) av Julia
Läst 467 gånger
Publicerad 2007-02-23 18:36



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Öde och GPS är i mina ögon det yttersta av kontraster.
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Julia
Julia