Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjärilarna i magen. Rädd för att de ska tappa orken om de flaxar med vingarna alldeles för fort, som en Kolibri.


Energimedveten

Vill ej trötta ut.
Spara krafterna, fjäril!
Kolibrins vingslag.




Bunden vers (Haiku) av Julia
Läst 435 gånger
Publicerad 2008-07-26 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia
Julia