Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- utan titel -

När du sover
regnbågen
leker i dina
drag

Och jag darrar
åtrån
gör mig så
svag

Vi kan väl bli
kvar
stanna tiden ett
slag




Fri vers av Minon
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-02-23 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minon
Minon