Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att behöva någon, men ingen som finns där för en


Söker en hjälpande hand

jag skriker och tjuter men ingen hör
jag sträcker ut efter en hjälpande hand
men ingen finns där till hands
vad måste jag säga för att ni ska lyssna
vad måste jag göra för att få er att förstå
snälla, förklara, berätta för mig så att jag vet
snälla, jag orkar inte mer
känner som att jag exploderar, jag faller ihop
jag ber er, hjälp mig innan jag försvinner i mig själv
det enda jag vill ha är någon vid min sida, någon som aldrig kommer att försvinna




Fri vers av Lindushi
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-02-25 23:05



Bookmark and Share


    Suicide
Vackert skrivet, som ett rop på hjälp, en hjälp från en själv, från världen mm.
Fortsätt kämpa!
Det finns någon därute.
Näst sista raden var väldigt rörande.
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindushi