Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyvärr, så är detta verklighet

Önskar att det var lika lätt som en dator

Tryck på en knapp och allt är borta

Tyvärr så är detta verklighet, saker stannar i evighet

Du säger att du är ledsen för allt som har hänt

Att jag har varit en stark person som har utstått allt

Hade inget val, inte kunde jag låta dig ta över

Älskar dig gör jag fortfarande och kommer alltid

Men tyvärr, såren finns för resten av mitt liv

Jag vet att saker å ting hände utan din egen vilja

Du var omedveten om vad du gjorde,

Men, det gör fortfarande ont, vad du gjort genom åren




Fri vers av Lindushi
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-21 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindushi