Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du .

För mig är kärlek att se in i dina ögon
För mig är trygghet att känna dina armar om mig
För mig är smärta att vara dig nära , men ändå så långt bort
För mig är lycka att känna dina läppar mot mina
För mig är förståelse att höra dig säga , Jag älskar dig
För mig är livet min kärlek till dig.




Övriga genrer av BlommigaSkor
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-02-25 23:07



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
Det är många gånger man känner så och många gånger man drömmer att det ska bli så, den var fin och speciell på samma gång
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

BlommigaSkor
BlommigaSkor