Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massa osammanhängade svammel .. :P

Smärtan i mitt bröst har nu försvunnit
den smärtan som jag ett tag trodde hade
vunnit ...

Den smärtan du lämnade kvar som en souvenir
när jag såg dig vända ryggen åt mig som
i ultrapid .

Jag har insett idag , att jag behöver inte
ha dig kvar som en påminnelse om
något annat , något som jag ändå alltid
har förbannat .

Mitt hjärta vill gå vidare till något bättre ,
kyssar med mer smak , känslor som har högt i tak,
ögon som tindrar likt diamanter , en kille med
en mystisk utstrålning precis som en panter ;) .

Och ja , jag har nu äntligen funnit honom .
Han som får mig att hoppas på nytt ,
på alla känslor som förut har flytt ...




Övriga genrer av BlommigaSkor
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-05-31 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlommigaSkor
BlommigaSkor