Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Stormnatt*

Svarta klippor,
stålgrått hav,
bränningar som piskar,
ett namn mitt inre viskar.
Och jag mitt hjärta gav.




Fri vers av Mjauoo
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-02-26 12:02



Bookmark and Share


  reagan
dramatiskt och svidande vackert!
2007-02-26

  Madicken1978
Vacker dikt!
2007-02-26

  Bäraren
Nice dikt, kort och vacker
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mjauoo