Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag och drömpuder

Dudunk
dudunk
dudunk...

Prinsessa på motorvägen
går aldrig på asfalten
under skorna gnistrar
diamanterna och tron

Prinsessa på ytan
prinsessa inuti
Prinsen Romeo
går bredvid

Slott vid horisonten
rosen når till tornet
det är prinsessans drömslott
i nomansland

Hjärtslag
glassko
kärlek, hopp och tro

Drömmar av hallonsaft
på rosenbalkon
mitt i stan
ta en till om du vill

Hjärtslag
drömpuder
och diamenter under skon

Prinsessa på slott
prinsessas dröm
prinsessas torn
prinsessa går över drömmbron

Vi ses igen,
sessa min vän







Fri vers av A-M
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-02-11 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos