Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsvingar

Din andedräkt mot min nacke
Under dunfyllda täcken i mörka vinternätter
Får de tusen fjärilarna i min mage
Att fladdra lätt med vingarna
Och mjukt kittla mitt hjärta
Tills hela min kropp skrattar




Fri vers av Koukla
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-02-26 21:16



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härliga härliga rader...det är faktiskt nästan så jag känner de där fladdrande fjärilarna...
2007-02-28

  Nattli
Åh, denna känsla, helt underbar! :)
Väldigt bra dikt!
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Koukla
Koukla