Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll ut snart kommer vårens sol. ( Ett vårtecken som känns är när graderna börjar närma sig 0 strecket.)


Att vakna opp

ATT VAKNA OPP...

När snöflingor
så mjuka och
lätta...

har fallit till
marken och lagt
sig tillrätta...

Ser man bara
snö överallt...
och i luften känns
det kallt...

Ännu vet man att
naturen under snöns
täcke sover ett
tag till...

Att VAKNA OPP
av vårsolens värme
det är något vi alla
vill...

Sajo 070227




Fri vers av sajo
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-02-27 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo