Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.jag behöver någon som behöver mig.

kryp mig underhuden nära
försök
försök
för jag behöver någon som behöver mig nu

för att skydda mig mot omvärldens prefektion
kröp jag in i skalet,
in under huden
för er prefektion
krossar berg till småsten

men kryp mig underhuden nära
försök
försök
för jag behöver någon som behöver mig nu




Fri vers av eLDfÄngD
Läst 561 gånger
Publicerad 2005-02-11 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eLDfÄngD
eLDfÄngD