Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att falla dupt ner i själen

Tänk så underbart det är

Då mörkret omfamnar och skyddar,
döljer känslorna för världen,

Då själen blöder och gråter,
för att pennan skall få livet åter

tänk så underbart det skall kännas
att falla djup ner i själen och ta fram något jag vet.

Och få dela av mig till dig,
min dyrbara hemlighet.





Fri vers av miss mary
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-02-28 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss mary