Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du tror så mycket om mig, men vet du vad? Du har ingen aning. Jag kan faktiskt fejka till det rätt bra för dig, You Know.


Idag är inte som andra dar.

Idag

Du verkade stark
rak på sak
och oerhört inte du
Orden, Meningarna
och det där jävla suckandet
Är det så konstigt om jag blir paff?

Jag trodde du ville veta av min kärlek till dig
men vad vet jag
det kanske är att överdriva?


Och du tror hela tiden att livet går som en dans
Det gör det inte
Inte alltid
Jag har också dåliga stunder,
molniga minuter,
och dystra sekunder

Men vem bryr sig?






Fri vers av Johanna Almgren
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-02-28 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Almgren
Johanna Almgren