Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten avundsjuka mot omgivningen--


Jag är fängslad i mitt hjärta

Jag kanske drömmer...
Men känslan av att inte räcka till...
Att inte vara den som är älskad...
Är en känsla av bitterhet...
Kärlek omkring mig...
Men ensam här...
Mina vänner förälskade blir..
Men inte jag...
Alltid glad, sällan ledsen...
Det är inte jag...
I ensamhetens tystand...
Tårar sakta faller...
För ovissa blickar...
Som ej vet vad jag döljer...
Djupt i mitt hjärta...
Där jag fängslad är.




Fri vers av Minuo
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-02-28 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minuo
Minuo