Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtansdagar

Var 14:de dag
Drömmen lever
du vet
Drömmen, du och jag.

Var 14:de dag
Du ger mig kärlek
du älskar mig
du älskar med mig.

Varje dag till den 14:de dagen
är det gråt, tårar
och..

13 längtansdagar.




Fri vers av P3traa_
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-03-01 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P3traa_
P3traa_